Відгуки

- -13 +
Гладій Іванія 19.11.2018 в 13:02 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Гладій Іванія звернулася до центру Аватаж з проблемою п'яточна шпора, боліла що не могла на праву ногу наступати, але після трьох процедур я відчула значне покращення уже можу наступати на праву ногу добре і ходити стала однозначно краще.
дуже вдячна лікарю Лупашко Тарасу І.
- -23 +
Надія С. 16.11.2018 в 08:16 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Надія С. звернулася в клініку з діагнозом "п'яточна шпора". Вже після першої процедури, відчула покращення. Пройшла всього 4 процедури. Зустрічають дуже привітно. Лікар дуже уважний, ввічливий. Хочу подякувати Тарасу Ігоровичу та побажати процвітання в цій сфері. З вдячністю Надія.
- 3 +
Микитюк Інна 02.11.2018 в 21:01 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Микитюк Інна, звернулася в клініку з проблемою у зв'язку з болями у колінному суглобі. Задоволена швидким оперативним та дієвим лікуванням. Всього лише декілька процедур, точний діагноз, ефективне лікування і проблема усунута. Окрема подяка лікарю Лупашко Тарасу Ігоровичу за швидку реабілітацію.
Привітний персонал, доступність та зручність у всьому!
- 36 +
Влад И.Ф. 01.11.2018 в 15:46 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я гражданин Влад И.Ф. обратился в кл Аватаж с обострением простатита. после второй процедуры уже прошли все боли а в конце лечения я забыл про все боли и неприятности связаные с моей болезнью. Спасибо Вам большое.
- 55 +
Панова Н.М. 27.09.2018 в 19:56 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Панова Наталія, звернулася в клініку з п'ятковою шпорою. За 4 процедури проблема була вирішена повністю. Дуже вдячна лікарю Лупашко Т.І. за професіоналізм, увагу та людяність. Бажаю клініці процвітання та найбільше вдячних клієнтів.
- 66 +
Олеся Саркисова 21.09.2018 в 09:26 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Саркисова Олеся Алексеевна обратилась в центр "Аватаж" с болями в области пятки. Боли были постоянными. Но благодаря ударно-волновой терапии, боли исчезли, и самое главное нет обычных отеков. Очень мне полегчало, но без заботы доктора Лупашко Тараса Игорьевича и медперсонала клиники, ничего бы не было.
Огромная благодарность доктору и всему медперсоналу.
С уважением Олеся Саркисова
- 30 +
Орися Кукурудзяк 09.09.2018 в 08:05 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я пацієнтка Орися Ів. Кукурудзяк. Провів процедуру Awatage лікар Лупашко Тарас Ігорович. 2 процедура болі немає. Я задоволена дуже. І раджу всім в кого є ці болі зразу звертатися. І я дуже гарно дякую що мені допомогі лікар Лупашко Тарас Ігорович.
- -16 +
Деклевич Сільвія 07.09.2018 в 11:33 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я пацієнтка Деклевич Сільвія. Провела процедуру (ударно-хвильову терапію) лікар Літовський Олександр Васильович. 5 процедур, болі немає. 80% оздоровлення. Бажаю всім звертатися в клініку "Аватаж". Гарно вдячна в першу чергу лікарю який проводив процедуру, а також персоналу, який обслуговує пацієнтів. Дякую ще раз доктору Літовському Олександру Васильовичу.
- 7 +
Штефчик О.В. 04.09.2018 в 12:33 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я мама дочки три роки, прийшли бо не розмовляли, пройшли 10 курсів (сеансів), дуже задоволена, дочка почала розмовляти, розуміти що від неї хочуть, сама почала говорити що хоче... стала спокійною, врівноваженою, після процедури у дочки гарний настрій, сміється, грається, бігає...
Раджу усім у кого проблеми.
- 23 +
Олександр Б. 09.08.2018 в 13:47 # Ответить
Відгук пацієнта Центру реабілітації "Аватаж" про лікування контрактури лівого колінного суглоба

ОтменитьДобавить комментарий

Запишіться на консультаціюІ почніть шлях до одужання з найбільш досвідченими лікарями і сучасним обладнанням