Звіт про семінар по мікрополяризації мозку в медичному центрі "Аватаж"

16 - 17 березня 2018 року у місті Чернівців одній з філій медичного центру "Аватаж" пройшов другий в Україні семінар-тренінг по транскраніальній мікрополяризації мозку - унікальній методиці лікування і відновлення функцій нервової системи. Семінар проводився для лікарів неврологів і реабілітологів з медичною освітою. У семінарі приймали участь лікарі з Києва, Одеси, Ужгорода, Чернігова, Запоріжжя, Чернівців, Рівного.

Протягом двох днів ведучі семінару к.м.н., доцент кафедри нервових хвороб Запорізького державного медичного університету, лікар невролог вищої категорії медичного центру "Аватаж" Сікорська Марина Володимирівна і лікар невролог вищої категорії медичного центру "Аватаж" Ременюк Юрій Костянтинович ділились досвідом застосування мікрополяризації мозку.

Ременюк Ю.К. та Сікорська М.В. є єдиними в Україні спеціалістами, акредитованими Інститутом медичної реабілітації "Возвращение", створеного на базі Інституту мозку у м. Санкт-Петербург, для навчання медичного персоналу на території України з комплексом функціонального біоуправління по електрофізіологічним параметрам і мікрополяризації зон головного та спинного мозку "РЕАМЕД-Полярис".

На семінарі по мікрополяризації обговорювалися наступні запитання:

  • Що таке мікрополяризація мозку? 
  • Які існують види мікрополяризації мозку?
  • Що таке солярна і периферична мікрополяризація?
  • При яких захворюваннях ефективна мікрополяризація?
  • Чи можна ефективно лікувати вегето-сосудисту дистонію?
  • Як застосовувати мікрополяризацію мозку при лікуванні эпілепсії?
  • Методики проведення мікрополяризації при різних захворюваннях.
  • Практичні запитання використання прибору “Реамед-полярис” для мікрополяризації мозку. 
  • Особливості лікування і реабілітації хворих з використанням прибору мікрополяризації “Реамед-полярис” при неврологічних захворюваннях у дорослих і дітей.

Акредитация по микрополяризации              Акредитация по микрополяризации

Протягом двох днів семінар-тренінг "Мікрополяризація мозку в неврології" відкрив нові знання і дав відповідь на запитання:

  • Чи застосовується мікрополяризація при епісиндромах та епілепсії?

Офиційна медицина заперечує застосування фізіотерапевтичних методів лікування при епілепсії. Метод мікрополяризації мозку стверджує навпаки і доводить зворотнє.

  • Чи виліковна сенсо-невральна тугоухість?

Вважається, що єдиним способом допомогти пацієнтам із сенсоневральною тугоухістю є слухопротезування. Мікрополяризація мозку успішно вирішує цю проблему.

  • Чи є немедикаментозне лікування дисфункцій вегетативної НС?

Для лікаря невролога існують труднощі в лікування вегетативних дисфункцій чере відсутність ефективних медикаментозних методик лікування. Мікрополяризація мозку - це ефективний вихід із ситуації.

Варто відмітити інтерес учасників семінару по мікрополяризації до практичного застосування апарату "РЕАМЕД-Полярис". Сікорська М.В. на прикладі продемонструвала особливості накладення електродів на ті чи інші ділянки головного та спинного мозку з урахуванням показів. Обговорювалися реальні приклади успішного застосування методу мікрополяризації у лікуванні затримок розвитку у дітей, аутизму, синдрому Дауна, ДЦП, гіперактивних дітей, енурезу, уражень головного мозку внаслідок токсичного впливу. У дорослих обговорювалися прикладі відновлення нейронних зв'язків спинного мозку при травмах спини. Яскравий результат мікрополяризації мозку був продемонстрований в лікуванні постінсультних хворих.

За результатами семінару тренінгу по мікрополяризації були вручені сертифікати і унікальні матеріали з детальними протоколами застосування мікрополяризації мозку на апараті "РЕАМЕД-Полярис" в лікуванні конкретного захворювання.

 

Останні новини

Наше відео

Запишіться на консультаціюІ почніть шлях до одужання з найбільш досвідченими лікарями і сучасним обладнанням