Отзывы

- 6 +
Рубля М.В. 12.10.2017 в 12:00 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я звернулася в клініку Аватаж з проблемою хребта і колінних суглобів.
За допомогою лікаря Колесник Володимир Вас я відчула полегшення. Дякую за все розуміння лікарям і людяність яку допомагають відчути радість життя
- 1 +
Порицький Р.І. 09.10.2017 в 12:32 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Дуже задоволений лікуванням, позитивний ефект.
Рівень і відношення персоналу на найвищому рівні. Всім рекомендуватиму.
Дякую Вам.
Бажаю персоналу, Тарасу Ігоровичу, успіхів і всього найкращого. Клініці процвітання та розвитку.
- 6 +
Картуніна Михайлина Миколаївна 08.10.2017 в 10:27 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Хочу подякувати персоналу "Аватаж" за повернення мене до нормального життя, а особливо:
Колесника Володимира Васильовича за процесійну на доступну консультацію; Літовського Олександра Васильовчиа за точне проведення терапії, а найбільша подяка Якубишину Ростиславу Івановичу за щоденну працю та терпіння. Результат неймовірний з першого тижня лікування.
Клініці "Аватаж" бажаю процвітання, відкриття ще більше таких клінік та процесійного персоналу. Рекомендую.
м. Чернівці, вул. Авангардна
- -3 +
Нестор Г.М. 30.09.2017 в 08:18 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Нестор Г.М. звернулася до лікаря ортопеда-травматолога з проблемою сухожиль. Зробивши 5 процедур задоволена результатом праці лікаря Тараса Ігоровича.
З подякою і побажаннями звертаюся до медичного персоналу. Здоров'я і всякого добра і кар'єрного росту.
- 82 +
Скиданюк В.В. 12.09.2017 в 10:19 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Скиданюк В.В. звернувся в клініку Awatage з проблемою п'яткова шпора мені призначили ухт до лікаря Тараса Ігоровича який зробив мені 5 процедур. Хочу відзначити що мені попав дуже компетентний лікар після 5 процедури мене перестало торбувати моя хвороба. За допомогою процедур і лікаря я став почувати себе набагато краще!
- 15 +
Кричуняк М.Т. 05.09.2017 в 14:24 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Прийшла я в клініку Аватаж з нестерпними болями в правій п'ятці. Вияснилось що це шпора яка не давала мені ходити. Біль була нестерпна 2 місяці. Після другої процедури почала біль зменшуватися, а після четвертої майже зникла, але я прийняла ще п'яту процедуру. Хожу вільно без болю не шкутиляю і за що щиро вдячна лікарю Тарасу Ігоровичу за увагу і за лікування. Марії Іллівні вдячна за привітність і увагу.
Щиро дякую!
- -11 +
Михаил Макурин 04.09.2017 в 20:55 # Ответить
Отзыв о лечении ДЦП в центре реабилитации "Аватаж"
- 12 +
Михавків В.Ю. 30.08.2017 в 16:55 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
30.08.2017.
Дуже вдячна за допомогу на одужання лікарям Тарасу Ігоровичу і Володимиру Васильовичу. Бажаю їм здоров'я і успіхів у їх важкій праці. Хай Вам щастить.
- 46 +
Красовський О.О. 29.08.2017 в 15:19 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Хотел поблагодарить всю команду за отлично организованное обслуживание. Отдельное спасибо Владимиру Вас. и Ростиславу. Пришел скептически, но убедился, что здесь понимают, что делают. Молодцы!!! Самочувствие существенно улучшилось, процесс лечения продолжается, перспективы отличные. Еще раз всем огромное спасибо!!!
- 42 +
Кашуба Т.Д. 23.08.2017 в 11:15 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Обратилась в РЦ "Аватаж" по совету подруги, т.к. очень болела спина, тяжело было выпрямиться, ощущение постоянной скованности. Снимок позвоночника показал смещение 7 мм. Встретили очень приветливо, доброжелательное отношение всего коллектива "Аватаж" к своим пациентам. Занималась ежедневно ЛФК уже полгода под руководством Якубишина Р.И., прошла пять сеансов УВТ. Ощущаю явные положительные результаты - выправилась осанка, поднялась работоспособность, давление держится в норме. Позитивная атмосфера во время занятий поднимает тонус и физический и духовный. Положительный результат убедил меня в правильном выборе - буду заниматься и дальше.

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием