Отзывы

- 79 +
Бортник Михайло Ярославович 25.06.2018 в 08:16 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Бортник Михайло Яросл.
59 років, житель м. Снятин Ів.Франк. області.
Звернувся до клініки "Аватаж" з проблемою болі лівої ноги. Після прийняття 5 процедур УХТ в доброму стані на 80% я виписався з клініки. Процедури проходив у лікаря Володимира Васильовича. Я дуже вдячний за старання, вміння і чуйність до людей.
Нехай Бог Вас береже.
- 181 +
Заремська Ольга Миколаївна 19.06.2018 в 11:23 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Заремська Ольга Миколаївна, 44 роки, м. Чернівці.
Звернулася до клініки "Аватаж. Чернівці" із проблемою п'яткової шпори. Спеціаліст клініки запропонував її вирішення за допомогою методу ударно-хвильової терапії (лікар Лупашко Тарас Ігорович). Було проведено чотири процедури після яких біль і дискомфорт зникли.
Процедур виявилася дуже ефективна, лікар професійний та уважний, адміністрація привітна та фахова.
Дуже вдячна і задоволена лікуванням, буду радить знайомим.
- 137 +
Ткачук Світлана 30.05.2018 в 23:17 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Ткачук Світлана, звернулася в клініку "Аватаж" з проблемою - болі в обл. п'ятки. Призначили 5 сеансів УХТ. Зробили 4 процедури і мені стало значно краще. Біль пройшла. Я вдячна впершу чергу лікарю Лупашко Т.І. і в цілому клініці "Аватаж"7
- 73 +
Буги Анжела Федоровна 28.05.2018 в 12:40 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Буги Анжела Федоровна обратилась с болей в пятке очень сильно болела пятка не могла наступить на ногу после шестой процедуры боль прошла на 100% я чувствую себя хорошо, чем благодарна врачу за хорошее отношение и хорошее лечения
спасибо всем!!!
- 148 +
Личковська Наталія Василівна 21.05.2018 в 20:02 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Звернулася з проблемою підошвинна шпора, пройшла 4 процедури ударно-хвильова терапія почуваю себе добре, нога не болить були болі після обіда стали не могла на ногу, зараз бігаю без болю.
Дякую Тарасу Ігоровичу за хороше відношення, за те що я через 4 процедури без болю, без ліків.
З вдячністю:
Личковська Наталія Василівна
- 172 +
Карягуар Галина Іванівна 10.05.2018 в 15:10 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Карягуар Галина Іванівна, благодарю Тараса Ігоровича і Ростислава Івановича, що мені помогли стати на ноги, лічилась я з 6.IV.2018р. по 23.IV.2018р.
Велике спасибі.
- 129 +
Дяченко Світлана Миколаївна 02.05.2018 в 16:01 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Дяченко Світлана Миколаївна, звернулася в клініку Аватаж з п'ятковою шпорою. Результат чудовий, я дуже вдячна лікарю ортопеду-травматологу Лупашко Т.І. Біль, який був, пройшов і стало краще за три сеанси.
- 132 +
Друганова Галина 28.03.2018 в 16:13 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Друганова Галина Ол. звернулася в клініку Аватаж з проблемою хребта, головних болей. Я дуже вдячна лікарю Колесник В.В. за лікування і за компетентність. Це людина від Бога.
- 209 +
Гикава Валентина Дмитрівна 21.03.2018 в 12:17 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Гикава Валентина Дм., звернулась в клініку "Аватаж" із скаргами на болі в хребті особливо в шийному та поперековому відділі. Це супроводжулося обмеженням рухів в шиї, та попереку. Після п'яти процедур УХТ мій стан покращився, лікуючий лікар Колесник Володимир Васильович. Я йому дуже вдячна.
- 96 +
Прокопець Василь Партемійович 02.03.2018 в 09:03 # Ответить
Отзыв о лечении артроза ударно-волновой терапией в медицинском центре "Аватаж"

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием