Отзывы

- 0 +
Варварюк С.Г. 21.02.2018 в 08:53 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Задоволена результатом лікування, здоров'я покращилось, дуже сприятлива та комфортна атмосфера при спілкуванні з лікарем Колесником В.В.
Вдячна за корисні поради, за позитивне закінчення лікування.
- 0 +
Погурський І.І. 21.02.2018 в 08:45 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Щиро вдячний лікарям Центру. Лікування і відношення до хворих на європейському рівні. Я не міг собі уявити, що можна жити без болю. Лікарі Центру все зробили, щоб я позбувся цих болей.
Дякую
- 0 +
Паращук Б.О. 15.02.2018 в 10:57 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Паращук Б.О. звернувся в клініку "Аватаж" з болем в поперековому відділі.
Після першої процедури я відчув полегшення болю а після "5" дуже задоволений.
- -12 +
Палашнюк М. 05.02.2018 в 12:01 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
5 лютого 2018 року
Я, Палашнюк Мирослава, звернулася на процедуру до Тараса Ігоровича. Проблема п'яткова шпора. Відчула покращення на 3 і 4 процедурі.
Мені стало легше на п'яту і стало краще мені ходити.
Велике спасибі за вказану мені допомогу.
Палашнюк.
- 6 +
Рыбан Н.Ф. 05.02.2018 в 11:50 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Рыбан Николай Федорович, обратился с жалобой п'яткова шпора. Принял процедуры УВТ. Положительный эффект почувствовал после 2-ой процедуры. После 3-ей почувствовал выздоровление.
Спасибо за указанную помощь.
- 26 +
Савчук Т.Т. 30.01.2018 в 16:38 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Савчук Тетяна Танасіївна звенулася за допомогою в центр "Аватаж" з п'яточною шпорою. І на третій раз почула полегшення на п'ятку, а після четвертої процедури взагалі стало легше на п'ятку.
Я дуже вдячна персоналу цієї клініки і за допомогу у виздоровленні.
- -14 +
Лесів Лариса Миколаївна 21.01.2018 в 14:56 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Звернулася в поліклініку "Аватаж" з захворюванням Артроз колінного сустава. Болі були такі, що неможливо було ставати на ногу. Після леченія які я прийняла 5 процедур стало набагато краще. Я перестала тягнути ногу. Хочу поблагодарити Лупашко Тарасу Ігоровичу за його хороші відносини до людей. Можна сказати? що це врач від бога, хоча він зовсім молодий, але видно зразу що він старається і має підхід до кожної людини, йому в будущім желаю успіхів в його роботі. Хай бог йому помагає.
Лесів Лариса М.
- 51 +
Галиця Юлія 12.01.2018 в 11:13 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Галиця Юлія звернулась до клініки Аватаж вдруге зі своїм сином Артемом, покращення ми помітили з перших сеансів, дитина рухлива: бігає, повзає, вже пробує говорити, ми не зупиняємось і будем продовжувати лікування в клініці Аватаж. Дякуємо вам велике.
- 10 +
Малежик І.О. 10.01.2018 в 17:09 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Малежик обратился в медичний центр awatage с урологической проблемой с которой долго боролся и с помощью УВТ победил болезнь. прошел весь курс процедур 7
- 14 +
Камненко Наталія 09.01.2018 в 10:33 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Камненко Наталія, звернулася з приводу болів в коліні і спазм. Була приємно здивована професійним ставленням молодого лікаря Лупашко Тараса Ігоровича. Уважний, спокійно все пояснював, відповідальний. Процедури робив ретельно.
Я задоволена. Болі майже пройшли (без ліків!) Вдячна лікарю, центру і планую продовжити лікування при необхідності.

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием