Отзывы

- 0 +
Личковська Наталія Василівна 21.05.2018 в 20:02 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Звернулася з проблемою підошвинна шпора, пройшла 4 процедури ударно-хвильова терапія почуваю себе добре, нога не болить були болі після обіда стали не могла на ногу, зараз бігаю без болю.
Дякую Тарасу Ігоровичу за хороше відношення, за те що я через 4 процедури без болю, без ліків.
З вдячністю:
Личковська Наталія Василівна
- 30 +
Карягуар Галина Іванівна 10.05.2018 в 15:10 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Карягуар Галина Іванівна, благодарю Тараса Ігоровича і Ростислава Івановича, що мені помогли стати на ноги, лічилась я з 6.IV.2018р. по 23.IV.2018р.
Велике спасибі.
- 8 +
Дяченко Світлана Миколаївна 02.05.2018 в 16:01 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Дяченко Світлана Миколаївна, звернулася в клініку Аватаж з п'ятковою шпорою. Результат чудовий, я дуже вдячна лікарю ортопеду-травматологу Лупашко Т.І. Біль, який був, пройшов і стало краще за три сеанси.
- -1 +
Друганова Галина 28.03.2018 в 16:13 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Друганова Галина Ол. звернулася в клініку Аватаж з проблемою хребта, головних болей. Я дуже вдячна лікарю Колесник В.В. за лікування і за компетентність. Це людина від Бога.
- -3 +
Гикава Валентина Дмитрівна 21.03.2018 в 12:17 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Гикава Валентина Дм., звернулась в клініку "Аватаж" із скаргами на болі в хребті особливо в шийному та поперековому відділі. Це супроводжулося обмеженням рухів в шиї, та попереку. Після п'яти процедур УХТ мій стан покращився, лікуючий лікар Колесник Володимир Васильович. Я йому дуже вдячна.
- -15 +
Прокопець Василь Партемійович 02.03.2018 в 09:03 # Ответить
Отзыв о лечении артроза ударно-волновой терапией в медицинском центре "Аватаж"
- 5 +
Купчанко Віталій Георгійович 28.02.2018 в 09:46 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Купчанко Віталій Георгійович, 1978 р.н. протягом кількох років хворів на тендопатію ахілового сухожилка. Після 6 сеансів стан значно покращився, зникли болі, набряк, стало набагато легше пересуватися. Лікар, який проводив процедури Лупашко Тарас Ігорович. До цього проходив лікування у державній поліклініці, але бажаного ефекту не отримав. Метод ударно-хвильової терапії має реальний тривалий ефект.
- 33 +
Андрюк А.В. 26.02.2018 в 10:28 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Андрюк А.В., звернулася в клініку "Аватаж" із проблемою п'яткова шпора. Отримала 4 процедури ударно хвильової терапії. Хоча полегшення відчула вже після 1 разу. Гарно дякую персоналу за ввічливість, толерантність і за допомогу у виздоровленні.
- 0 +
Варварюк С.Г. 21.02.2018 в 08:53 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Задоволена результатом лікування, здоров'я покращилось, дуже сприятлива та комфортна атмосфера при спілкуванні з лікарем Колесником В.В.
Вдячна за корисні поради, за позитивне закінчення лікування.
- -15 +
Погурський І.І. 21.02.2018 в 08:45 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Щиро вдячний лікарям Центру. Лікування і відношення до хворих на європейському рівні. Я не міг собі уявити, що можна жити без болю. Лікарі Центру все зробили, щоб я позбувся цих болей.
Дякую

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием