Отзывы

- -5 +
Лесів Лариса Миколаївна 21.01.2018 в 14:56 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Звернулася в поліклініку "Аватаж" з захворюванням Артроз колінного сустава. Болі були такі, що неможливо було ставати на ногу. Після леченія які я прийняла 5 процедур стало набагато краще. Я перестала тягнути ногу. Хочу поблагодарити Лупашко Тарасу Ігоровичу за його хороші відносини до людей. Можна сказати? що це врач від бога, хоча він зовсім молодий, але видно зразу що він старається і має підхід до кожної людини, йому в будущім желаю успіхів в його роботі. Хай бог йому помагає.
Лесів Лариса М.
- 20 +
Галиця Юлія 12.01.2018 в 11:13 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Галиця Юлія звернулась до клініки Аватаж вдруге зі своїм сином Артемом, покращення ми помітили з перших сеансів, дитина рухлива: бігає, повзає, вже пробує говорити, ми не зупиняємось і будем продовжувати лікування в клініці Аватаж. Дякуємо вам велике.
- -1 +
Малежик І.О. 10.01.2018 в 17:09 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Малежик обратился в медичний центр awatage с урологической проблемой с которой долго боролся и с помощью УВТ победил болезнь. прошел весь курс процедур 7
- 7 +
Камненко Наталія 09.01.2018 в 10:33 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Камненко Наталія, звернулася з приводу болів в коліні і спазм. Була приємно здивована професійним ставленням молодого лікаря Лупашко Тараса Ігоровича. Уважний, спокійно все пояснював, відповідальний. Процедури робив ретельно.
Я задоволена. Болі майже пройшли (без ліків!) Вдячна лікарю, центру і планую продовжити лікування при необхідності.
- 16 +
Барановська Валентина Євгенівна 09.01.2018 в 10:06 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Барановська Валентина Євгенівна, звернулась до медичного центру з проблемою "п'яточна шпора". Було проведено п'ять (5) процедур ударно-хвильової терапії лікарем Лупашко Тарас Ігорович.
Після процедур відчуваю себе набагато краще. Болі майже відсутні. Вдячна всьому медичному персоналу за гарне ставлення та професіоналізм.
- -9 +
Харитонова Галина Аркадіївна 09.01.2018 в 09:57 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Харитонова Галина Аркадіївна прийшла до реабілітаційного центру "Аватаж" з проблемою болі в ногі не могла ходити а після 4 сеансів я дуже лишилась задоволена и можу навіть танцювати. Дуже дякую лікарю Тарасу Ігоровичу за лікування. Бажаю міцного здоров'я, щастя і всьому колективу "Аватаж". З повагою.
- -9 +
Порфиров Сергей Степанович 29.12.2017 в 14:59 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Порфиров Сергей Степанович обратился в клинику АВАТАЖ с проблемой артроз тазобедренного сустава. прошел курс лечения шести сеансов чувствую себя прекрасно. Лечение проводил Тарас Лупашко. Желаю ему большого счастья и здоровья.
- 16 +
Фока Микола А. 21.12.2017 в 09:58 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Фока Микола А.
У дитини ЗРР і гіперактивність. Пройшли два курси мікрополяризації, результатом задоволені.
Дитина більш спокійна і почав розмовляти.
- 28 +
Пагін Ріта Вікторівна 20.12.2017 в 13:51 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Ми: Пагін Ріта Вікторівна та Пагін Тетяна Василівна звернулись до клініки "Аватаж"
за мед. допомогою і отримали кваліфіковану консультацію і лікування (мікрополяризацію мозку).
Щиро дякуємо всьому персоналу за надані послуги.
Діти хворіють на ДЦП. Диспазія нижніх кінцівок. Після лікування діти стали активніші, загальний стан дітей покращився.
- -10 +
Забойська Наталія 20.12.2017 в 13:41 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Забойська Наталія звернулась у клініку з проблемою гіперактивність, розлад аутичного спектру у сина. Після першого курсу (15 проц.) у нас покращилась пам'ять, поведінка, увага, мовлення та розуміння. Прийшли на повторний курс.
Дякуємо Лариси Михайлівні у клініці "Аватаж" за те, що вони є. Ми дуже задоволені.
Рекомендуємо усім! Спробуйте - і ви пожалієте!!!

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием