Отзывы

- -8 +
Друганова Галина 28.03.2018 в 16:13 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Друганова Галина Ол. звернулася в клініку Аватаж з проблемою хребта, головних болей. Я дуже вдячна лікарю Колесник В.В. за лікування і за компетентність. Це людина від Бога.
- -2 +
Гикава Валентина Дмитрівна 21.03.2018 в 12:17 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Гикава Валентина Дм., звернулась в клініку "Аватаж" із скаргами на болі в хребті особливо в шийному та поперековому відділі. Це супроводжулося обмеженням рухів в шиї, та попереку. Після п'яти процедур УХТ мій стан покращився, лікуючий лікар Колесник Володимир Васильович. Я йому дуже вдячна.
- -14 +
Прокопець Василь Партемійович 02.03.2018 в 09:03 # Ответить
Отзыв о лечении артроза ударно-волновой терапией в медицинском центре "Аватаж"
- 3 +
Купчанко Віталій Георгійович 28.02.2018 в 09:46 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Купчанко Віталій Георгійович, 1978 р.н. протягом кількох років хворів на тендопатію ахілового сухожилка. Після 6 сеансів стан значно покращився, зникли болі, набряк, стало набагато легше пересуватися. Лікар, який проводив процедури Лупашко Тарас Ігорович. До цього проходив лікування у державній поліклініці, але бажаного ефекту не отримав. Метод ударно-хвильової терапії має реальний тривалий ефект.
- 33 +
Андрюк А.В. 26.02.2018 в 10:28 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Андрюк А.В., звернулася в клініку "Аватаж" із проблемою п'яткова шпора. Отримала 4 процедури ударно хвильової терапії. Хоча полегшення відчула вже після 1 разу. Гарно дякую персоналу за ввічливість, толерантність і за допомогу у виздоровленні.
- 0 +
Варварюк С.Г. 21.02.2018 в 08:53 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Задоволена результатом лікування, здоров'я покращилось, дуже сприятлива та комфортна атмосфера при спілкуванні з лікарем Колесником В.В.
Вдячна за корисні поради, за позитивне закінчення лікування.
- -15 +
Погурський І.І. 21.02.2018 в 08:45 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Щиро вдячний лікарям Центру. Лікування і відношення до хворих на європейському рівні. Я не міг собі уявити, що можна жити без болю. Лікарі Центру все зробили, щоб я позбувся цих болей.
Дякую
- -17 +
Паращук Б.О. 15.02.2018 в 10:57 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Паращук Б.О. звернувся в клініку "Аватаж" з болем в поперековому відділі.
Після першої процедури я відчув полегшення болю а після "5" дуже задоволений.
- -25 +
Палашнюк М. 05.02.2018 в 12:01 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
5 лютого 2018 року
Я, Палашнюк Мирослава, звернулася на процедуру до Тараса Ігоровича. Проблема п'яткова шпора. Відчула покращення на 3 і 4 процедурі.
Мені стало легше на п'яту і стало краще мені ходити.
Велике спасибі за вказану мені допомогу.
Палашнюк.
- -12 +
Рыбан Н.Ф. 05.02.2018 в 11:50 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Рыбан Николай Федорович, обратился с жалобой п'яткова шпора. Принял процедуры УВТ. Положительный эффект почувствовал после 2-ой процедуры. После 3-ей почувствовал выздоровление.
Спасибо за указанную помощь.

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием