Отзывы

- 19 +
Скиданюк В.В. 12.09.2017 в 07:19 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Скиданюк В.В. звернувся в клініку Awatage з проблемою п'яткова шпора мені призначили ухт до лікаря Тараса Ігоровича який зробив мені 5 процедур. Хочу відзначити що мені попав дуже компетентний лікар після 5 процедури мене перестало торбувати моя хвороба. За допомогою процедур і лікаря я став почувати себе набагато краще!
- 8 +
Кричуняк М.Т. 05.09.2017 в 11:24 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Прийшла я в клініку Аватаж з нестерпними болями в правій п'ятці. Вияснилось що це шпора яка не давала мені ходити. Біль була нестерпна 2 місяці. Після другої процедури почала біль зменшуватися, а після четвертої майже зникла, але я прийняла ще п'яту процедуру. Хожу вільно без болю не шкутиляю і за що щиро вдячна лікарю Тарасу Ігоровичу за увагу і за лікування. Марії Іллівні вдячна за привітність і увагу.
Щиро дякую!
- -22 +
Михаил Макурин 04.09.2017 в 17:55 # Ответить
Отзыв о лечении ДЦП в центре реабилитации "Аватаж"
- 9 +
Михавків В.Ю. 30.08.2017 в 13:55 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
30.08.2017.
Дуже вдячна за допомогу на одужання лікарям Тарасу Ігоровичу і Володимиру Васильовичу. Бажаю їм здоров'я і успіхів у їх важкій праці. Хай Вам щастить.
- 21 +
Красовський О.О. 29.08.2017 в 12:19 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Хотел поблагодарить всю команду за отлично организованное обслуживание. Отдельное спасибо Владимиру Вас. и Ростиславу. Пришел скептически, но убедился, что здесь понимают, что делают. Молодцы!!! Самочувствие существенно улучшилось, процесс лечения продолжается, перспективы отличные. Еще раз всем огромное спасибо!!!
- 28 +
Кашуба Т.Д. 23.08.2017 в 08:15 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Обратилась в РЦ "Аватаж" по совету подруги, т.к. очень болела спина, тяжело было выпрямиться, ощущение постоянной скованности. Снимок позвоночника показал смещение 7 мм. Встретили очень приветливо, доброжелательное отношение всего коллектива "Аватаж" к своим пациентам. Занималась ежедневно ЛФК уже полгода под руководством Якубишина Р.И., прошла пять сеансов УВТ. Ощущаю явные положительные результаты - выправилась осанка, поднялась работоспособность, давление держится в норме. Позитивная атмосфера во время занятий поднимает тонус и физический и духовный. Положительный результат убедил меня в правильном выборе - буду заниматься и дальше.
- 17 +
Фрасинюк Михайло Васильович 21.08.2017 в 14:23 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Фрасинюк Михайло Васильович звернувся в клініку "Аватаж" з діагнозом "п'яткова шпора". Лікуючим лікарем назначили Лупашко Тараса Ігоровича. Завдяки старанням та вмінням лікаря вдалося позбутися п'яткової шпори на лівій нозі за п'ять сеансів, а на правій - за сім.
Щиро дякую Вам шановний Тарасе Ігоровичу за професіоналізм. Хай Бог завжди оберігає Вас та Вашу родину та посилає міцне здоров'я, мир, злагоду і благополуччя.
- 26 +
Оштинар Маргарита 21.08.2017 в 07:41 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Оштинар Маргарита звернулася в клініку "Аватаж" з проблемою в спині - сколіоз на фоні остеохондрозу, болями. Лікування знімало болі, допомагало трохи вирівнювати спину. Рухи в мене вільні вже, несковані. Я вдячна лікарям і персоналу за гарне поводження, за те, що вислуховували мої проблеми, давали поради.
- -5 +
Кавуля Регіна Дмитрівна 19.08.2017 в 16:43 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Кавуля Регіна Дмитрівна, звернулася в центр з діагнозом плечелопаточний периатріт, пройшла 7 процедур на 4-5 стало значно краще. Дякую за ваші золоті руки і світлі голови.
- 0 +
Світлана О. 15.08.2017 в 10:28 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я звернулася с проблемою в центр з проблемою латеральний епенколід. Пройшла п'ять процедур ударної хвильової терапії результатом довольна. Болі пройшли. почуваю себе дуже добре. Лікар Тарас Ігорович дуже кваліфікований спеціаліст допоміг мені розібратися з моєю проблемою. Дуже дякую йому.

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием