Отзывы

- 10 +
Кечмерская-Зеленина Светлана Михайловна 14.11.2017 в 10:46 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Кечмерська-Зеленина Светлана Михайловна, прошла курс ухт в клинике AVATAGE.
Пришла с проблемой, у меня сильно болела пятка. Диагноз "пяточная шпора".
В клинике работают очень приветливые работники и специалисты.
Отдельная благодарность и огромное спасибо доктору Лупашко Т.И. После процедур у меня почти не чувствуется боли, можно сказать смело что проблема исчезла. Спасибо
- 0 +
Козуб Марія Василівна 10.11.2017 в 13:15 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я Козуб Марія Василівна звернулася в центр "Аватаж" з головними болями, головокружінням, біль в попереку. Після п'яти разів ударно-хвильової терапії у мене зникли болі і запаморочення.
Я дуже задоволена цією процедурою і бажаю успіхів у роботі всім працівникам центру "Аватаж".
Дякую!
- 58 +
Щапова Ірина 07.11.2017 в 16:54 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Щапова Ірина, звернулася в клініку, з болями в правій п'ятці. Поставили діагноз плантарний фасиїт. За два сеанси ударно-хвильової терапії, біль повністю зник. Дякую уважному персоналу і лікарю Тарасу Ігоровичу.
Успіхів у вашій справі.
- 1 +
Дарадуда Ольга 06.11.2017 в 16:37 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
У нас тяжка форма ДЦП. Нам 6 років і ми ще лежимо. Після 1-го курсу мікрополяризації наш Семенчик почав більше вимовляти звуків. Почала його краще розуміти. Більше рухається, навіть пробує брати предмети руками. Дуже подобається відношення мед. персоналу. Дуже вдячна всім. З повагою Даруда Ольга.
- 16 +
Чупак Виталий Иванович 04.11.2017 в 10:30 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Чупак Виталий Иванович обратился с диагнозом некроз головки левой бедреной кости. Прошел курс ударно-волновой терапии. С первых процедур почувствовал облегчение в суставе и уменьшение боли.
Отдельное спасибо медперсоналу реабилитационного центра "Аватаж" особенно врачу ортопеда-травматолога Лупашко Т.І.
Большое спасибо всему персоналу.
- 5 +
Ilint Valentina Conctantinovna 03.11.2017 в 14:31 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Ea Ilint Valentina Conctantinovna. Eu mam adresat la Clinica "Awatag" Cu olurera ole carcee Am Racut 5 УВТ la picorul Iting. Mie olurerea mi so dus. Eu simtusc forte bine. Spasiba Docturu Taras Ihorovicu.
- 23 +
Ланчинецький В.С. 23.10.2017 в 18:32 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я, Ланчинецький В.С. звернувся з діагнозом поперечної грижі. Одержав курс з 5 сеансів ударно-хвильової терапії. Після курсу почав відвідувати заняття з ЛФК. З перших занять я відчув полегшення. Особливо відчувались позитивні зміни після 10-го заняття. В даний час, я з задоволенням виконую вправи, які мені рекомендував Якубишен Ярослав Іван. Надіюсь, що мене не будуть турбувати болі в попереку.
Дякую всім працівникам.
Ланчинецький Віктор Ст.
- -20 +
Вудвуд М.В. 18.10.2017 в 16:03 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Звернулаь в клініку "Аватаж" з п'яточною шпорою. Відчула увагу і дуже добре ставлення з боку лікаря Лупашко Тараса Ігоровича. Лікування допомогло, почуваю себе значно краще.
Дуже дякую! З повагою Вудвуд М.В.
- 44 +
Рубля М.В. 12.10.2017 в 12:00 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Я звернулася в клініку Аватаж з проблемою хребта і колінних суглобів.
За допомогою лікаря Колесник Володимир Вас я відчула полегшення. Дякую за все розуміння лікарям і людяність яку допомагають відчути радість життя
- 8 +
Порицький Р.І. 09.10.2017 в 12:32 # Ответить
Из Книги отзывов и предложений Центра реабилитации "Аватаж"
Дуже задоволений лікуванням, позитивний ефект.
Рівень і відношення персоналу на найвищому рівні. Всім рекомендуватиму.
Дякую Вам.
Бажаю персоналу, Тарасу Ігоровичу, успіхів і всього найкращого. Клініці процвітання та розвитку.

ОтменитьДобавить комментарий

Запишитесь на консультациюИ начните путь к выздоровлению с самыми опытными врачами и современным оборудованием